Workshops
Kennismakingsworkshop

Gebaren met je kind gaat ook in 2013 weer op verschillende plaatsen kennismakingsworkshops Gebaren met kinderen gaan geven.

Deze workshop is voor ouders, opvoeders, pedagogisch medewerkers en andere belangstellenden, die kinderen hebben of met kinderen werken die (nog) niet kunnen praten.

Lees meer...
 
Gebaren in de kinderopvang

Maak als kinderopvangorganisatie gebruik van gebaren, zodat jullie organisatie een dienst kan aanbieden die uniek is.

Het gebruik van simpele gebaren, naast de spraak, is een fantastische manier om de communicatieve vaardigheden te bevorderen. Nog voordat een kind kan praten, leert hij of zij al de basisprincipes van communiceren. 

Door gebruik te maken van deze extra vorm van communiceren zal een kind al snel kunnen vragen om eten en drinken, een schone luier en zal het kunnen gebaren wat het ziet. Gebaren helpen pedagogisch medewerkers effectiever te reageren op de behoefte van kinderen, het bevordert het leervermogen op de lange termijn en het verbetert de onderlinge band.

Blijf de concurrent een stap voor en leer hoe makkelijk het is om deze vorm van communicatie toe te passen binnen jullie organisatie.

Lees meer...
 
Bibliotheekprogramma

Lezen is een waardevol en belangrijk voor de taalontwikkeling van een kind, ook gebaren hebben een positief effect op de taalontwikkeling van een kind. Gebaren geven een kind een extra manier om te communiceren, waardoor ze eerder een 'stem' krijgen.

Door gebruik te maken van deze extra vorm van communiceren zal een kind al snel met gebaren kunnen aangeven wat het ziet, wil, voelt en/of beleefd. Gebaren helpen ouders / opvoeders effectiever te reageren op de behoeften van kinderen, het vermindert frustraties en het verbetert de onderlinge band.

Gebaren met je kind biedt bibliotheken een uitgebreid programma over lezen en gebaren voor ouders / opvoeders en kinderen.

Lees meer...
 
Gastles of lessenreeks

Gebaren met jonge kinderen (baby's, dreumesen en peuters) gebeurt binnen steeds meer binnen kinderdagverblijven. Voor de PW opleidingen biedt Gebaren met je kind een gastles of lessenreeks aan.

Lees meer...
 
Babyshower

Ben je een babyshower aan het organiseren en wil je iets origineels? Doe een workshop Gebaren met je kind!

Lees meer...
 
Workshops op maat

Naast de genoemde cursussen en workshops, bied ik ook workshops op maat aan. Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

 


Contact

Heb je een vraag, of wil je meer weten?

Stuur ons een mail, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Opheffing webshop!!!

Vanaf maandag 15 augustus 2016 zijn alle artikelen (muv Lotte & Max) sterk afgeprijsd! Waarom? Omdat we hebben besloten de webshop te gaan sluiten... Jammer, maar helaas niet meer te combineren met een gezin, werk, studie en stage. Wel blijven we gewoon workshops aanbieden en vind je ons op leuke beurzen en congressen.

Vanaf nu geldt, OP = OP.
(Dit geldt ook voor de artikelen van Lotte & Max!)

Agenda

Agenda:

17 september 2016:
We geven een workshop op het Kiindfestival

24 september 2016:
We geven 2 workshops en hebben een stand op het gastoudercongres

Train de trainer

Wil je ook graag cursussen en workshops in gebaren met kinderen geven?!
Dat kan!!!

Wij zijn nog op zoek naar trainers in en om:
Friesland
Noord-Brabant 

Wil je meer weten en/of je opgeven, stuur ons een
mail.

Gebaren met je kind is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08225526.